Voi participa știu că deja mai am o licență de Windows 98 (tot sigilată) doar că îmi simt și eu o nostalgie ,chiar dacă nu m-am născut în anul in care s-a lansat Windows-ul 98.Prima experiență cu Windows 98 a fost pe un simulator de telefon,efectiv aceea aplicație era destul de faină și acel start-up sound nostalgic

Efectiv Wow.M-a impresionat pentru că ecranul desktop arată impecabil față de Windows-urile mai noi.Avea și wallpapere,puteai să bagi și screensavere ba chiar și să te joci cu câteva joculețe ce erau preinstalate.Mergea și internetul,din păcate dezvoltatorul a abandonat proiectul

Doar că acum sunt mașini virtuale cu care să testezi,doar că pe laptop-urile mai vechi nu prea merg așa bine și mai ai nevoie și să setezi ceva în bios așa că nu risc.
Că tot mai am una tot așa sigilată ce am să fac cu această licență am să o țin pentru colecția mea personală de rezervă că na poate într-o zi /săptămână/am o voi pierde sau nu am să o mai găsesc pe ceea veche de aceea ai nevoie și una de rezervă

Why not
Despre RetroTech am aflat prin intermediul TikTok-ului am zis și la celălalt concurs cu laptop-ul Asus Eee PC că mi-a apărat două videoclipuri in care se prezenta la concurs un laptop Thinkpad cu sistemul Windows XP și laptop-ul HP pavilion g7 Succes tuturor
Ultima oară modificat Mie Aug 02, 2023 7:41 pm de către Ionut1510, modificat de 3 ori în total.