Salut!
1. As dori acest laptop pentru că tot caut un laptop care să-l folosesc pentru dezvoltarea unui telefon custom care se bazează pe un LG Optimus L7 (unul dintre telefoanele colecției mele). Acest telefon va fi custom ca hardware dar și ca software, deoarece acesta va avea un SoC nou (snapdragon 845) montat pe o placa de baza concepută de mine, la partea de software voi face o implementare de EDK2 pentru a rula mai multe sisteme de operare pe el, iar o "reînviere" a symbian-ului este planificată datorita formatului open source al sistemului de operare. Mai departe aș dori să îl fac open source complet pentru a atinge obiectivul de "telefon open source", dar prin open source nu mă refer doar la software, mă refer și la hardware pentru ca oricine dispus, să îl poată construi acasă cu un minim de cunoștințe. In mare parte aș folosi laptopul pentru a face debug pe placa de baza dezvoltata de mine pentru telefon cât și dezvoltare de software low level (bootloader) dar și la portarea uefi-ului EDK2. Unul dintre singurele laptop-uri ale colecției mele (Acer extensa 5265z) nu prea poate fi utilizat pentru acest lucru deoarece găsirea unui procesor intel core 2 duo care să meargă pe chipsetul sau e foarte grea, și pur și simplu nu e practic a fi utilizat pentru acest lucru. Având în vedere specificațiile laptop-ului acesta este perfect pentru al folosi in acest scop și chiar as putea găsi un core i7 ieftin cu care să îl pot upgrada.
2. Părerea mea despre oamenii care sunt prea ocupați pentru a-și revendica premiul nu este una buna, deoarece au avut noroc dar nu au profitat de el iar atunci când te înscrii la o astfel de extragere trebuie sa te intereseze dacă ești ales sau nu
3. Retrotech forum este una dintre singurele comunități de pasionați de tehnologie retro din România care prin fiecare membru al aceștia promovează istoria și deținerea acestor "piese de muzeu" ale tehnologiei. Acest loc este destinat noua, pasionaților care avem grija de tehnologia retro, de la telefoane vechi sau smartphone-uri clasice până la cele mai puternice pc-uri retro.